ALE
19,00 22,00  sis. alv 24 %
ALE
27,00  21,60  sis. alv 24 %
ALE
27,00 33,00  sis. alv 24 %
ALE
ALE
16,00  12,80  sis. alv 24 %
ALE
19,00  13,30  sis. alv 24 %

Käy tutustumassa myös e-katican Facebook ja Instagram-sivuihin!

Eläinaiheiset tuotteet

Hyväntuulinen kauppapaikkamme tarjoaa laajan ja uniikin valikoiman valloittavia eläinaiheisia esineitä, asusteita, vaatteita ja tekstiileitä. Pidätkö kissoista, kutsuisiko itseäsi jo kissaihmiseksi vai onko jokin muu eläin lähellä sydäntäsi, esimerkiksi pöllöt, ketut tai koirat? Selaa ihmeessä valikoimiamme läpi sillä meiltä löytyy mm. kissakelloja, kissakukkaroita, koirasukkia, pöllökasseja ja kettuhuiveja, vai muutaman mainitakseni ;).

koirasukat
ystavänpäivälahja

Haetko lahjaa netistä?

e-katicasta löydät ihastuttavia lahjaideoita lapsille, naisille, miehille sekä kodin lemmikeille (koirille ja kissoille). Olipa kyseessä syntymäpäivälahjan ostaminen, ystävänpäivän muistaminen tai joululahjan hankinta, niin verkkokaupastamme löytyy lääkkeitä näihin vaivoihin. Tutustu vaikkapa eläinaiheisiin tekstiileihin, eläinaiheisiin kelloihin ja koruihin tai eläinaiheisiin kasseihin.

Sisustustuotteet

Verkkokauppa e-katican valikoimista löytyy myös erilaisia sisustustuotteita. Ja totta kai osa niistäkin on eläinaiheisia. Käy vilkaisemassa vaikkapa myynnissä olevia lyhtyjä, kynttilänjalkoja, puu- ja metallilaatikoitamme, jotka nekin muuten sopivat sisustamiseen mainiosti. Löydät kaupastamme myös valikoiman erilaisia sisustuskylttejä, sekä aina vähissä olevaan säilytystilaan ratkaisuja erilaisista säilytyspusseista. Näitä voi käyttää vaikkapa lelujen säilyttämiseen tai pyykkikoreina.

Keittiö-osuudestamme löydät eläinaiheisia termospulloja, juomapulloja sekä mukeja. Muki on aina kiva lahjaidea. Meiltä löytyy esimerkiksi kivat pöllömukit sekä erilaisia mukeja kissalusikalla koristeltuina. Keittiölinkin alta löytyy myös lapsille esimerkiksi norsuilla koristeltuja astiasettejä tai olisiko valas astiasetti osuvampi vaihtoehto?

Yrttiruukku

Eläinaiheiset vaatteet ja asusteet

Verkkokauppa e-katicassa on pieni varasto myös erilaisille eläinaiheisille vaatteille ja asusteille; lapasille, pipoille ja sukille. Käy tutustumassa veikeisiin koirasukkiin, siililapasiin tai vaikkapa jääkarhupipoon. Saimme juuri valikoimiimme myös ihastuttavia eläinhuiveja. Kietaise kaulaasi vaikkapa kettuhuivi, norsuhuivi tai siilihuivi.

Kaupastamme löytyy myös muutamia toppatakkeja, ratsastussukkia, ratsastushousujasekä -trikoita hevosharrastajille. Tutustu esimerkiksi tunnettuihin sekä laadukkaisiin Spooks Riding -tuotteisiimme.

Lemmikkituotteet koirille, kissoille ja hevosille

Meiltä löytyy myös pieni tuotevarasto kodin lemmikeille. Tarjolla on tuotteita koirille, kissoille sekä hevosille. Mikäli haet koiralle valjaita, leluja tai vaikkapa kissan ulkoilusettiä, niin olet oikeassa paikassa.

Verkkokaupastamme löydät myös pienen varaston tuotteita hevosille; satulahuopia, ratsastushousuja tai vaikkapa talvitakkeja.

Pöllökassi 35x27x37 cm

Eläinaiheiset laukut, kassit, kukkarot ja pussukat

Eläinaiheiset laukut, kassit, kukkarot ja pussukat kuuluvat myös e-katican vakiovalikoimiin. Käy tutustumassa vaikkapa kissakassiin, pöllökassiin tai suloiseen pupukassiin. Meiltä löydät myös ihastuttavia kissakukkaroita, koirapenaaleita ja paljon muitakin eläinhahmoja edustettuina esimerkiksi kukkaroissa. Käy tutustumassa tästä!

Tervetuloa ostoksille verkkokauppa e-katicaan, jokaisen eläinystävän mielikauppaan.