Kevät, kesä ja hyväntekeväisyys

Vuoden parhaimmat ajat, ainakin meidän mielestämme, ovat saapumassa ihan piakkoin; kevät ja kesä. Kesälomat, lomamatkat ja uudet muistot odottavat tuossa ihan käden ulottuvilla. Mihin suuntaatte tulevana kesänä?

Meidän lempikohteitamme on ollut jo vuosia Kreikan saaristot ja erityisesti Kreeta. Syitä on monia, mutta se suurin syy sinne matkailuun on eläimet; kodittomat koirat ja kissat. Olemme tukeneet koko toimintamme ajan eläinsuojeluyhdistys ARGOSTA (ARGOS – Animal Rescue Greece) auttamaan hylättyjä eläimiä, ja siksi reissummekin suuntautuu usein näihin kohteisiin.

ARGOS pienenä, vain muutaman aktiivisen ihmisen pyörittämänä, tekee hurjan kovaa ja hyvää työtä auttaakseen näitä kovan kohtalon kokeneita eläimiä. He mm. steriloivat koiria ja kissoja, rokottavat niitä, antavat paikallisille yhteistyökumppaneille eläinten ruokkimiseen rahaa sekä maksavat erilaisia eläinlääkärikuluja jne. ARGOS on myös yhdistys, joka oikeasti käyttää saamansa taloudellisen tuen suoraan eläimiin. Matkustaessaan esimerkiksi vierailuille yhteistyökumppaneiden tarhoille, jokainen hallituksen jäsen maksaa ihan omasta pussistaan matkakulunsa.

Meistä jokainen voi auttaa vähän; yrittäjät lähtekää sponsoroimaan heitä muutamilla tuotteilla tai palveluilla, yksityishenkilöt liittykää esimerkiksi ARGOKSEN kannatusjäseniksi (https://www.argosrescue.fi/liity-jaseneksi/) ja/tai lahjoittakaa heille muutama euro. Kun jokainen tekee vähän, tehdään yhdessä paljon. https://www.argosrescue.fi/