Uunituore e-katica on julkaistu!

Pitkän puurtamisen jälkeen saimme vihdoinkin verkkokauppamme e-katican ampaistua käyntiin. Tuotevalikoimamme muokkautuu tässä vielä matkalla, haluamme luoda verkkokaupan mihin Sinun on mukava tulla ostoksille. Eläinaiheiset tuotteet ovat jatkossakin lähellä sydäntämme, mutta kyllähän siihen sekaan mahtuu myös muuta tavaraa. Onhan verkkokaupassa tälläkin hetkellä n. 10-15 % muita kuin eläinaiheisia tai eläimille tarkoitettuja tuotteita.

Kutsumme leikkimielisesti kauppaa eläinhöperön ostospaikaksi, tarkoituksena ei ole loukata ketään, vaan enemmänkin ylpeydellä myönnämme höperyytemme ;). On ihan ok olla höperö ja vielä eläinhöperö =). Tällä hetkellä tuotevalikoimastamme löytyy mm. tuotteita koirille, kissoille ja hevosille. Meillä on myös koruja, kelloja, laukkuja, kukkaroita, sukkia, pipoja, sisustustarvikkeita jne. Lisäämme verkkokauppaan myös tuotteita melkeinpä joka päivä, joten kannattaa pistäytyä kauppaamme ihan joka päivä, ehkä jopa useamman kerran päivässä ;).

Meille Te, rakkaat shoppailijamme olette tärkeimmät höperöt maanpäällä joten jos jokin asia jää askarruttamaan, pistä kysymystä tulemaan! Viralliset asiakaspalveluaikamme ovat me-pe 9-15, mutta kyllä meidät tavoittaa myös joinain muinakin aikoina. Yritämme parhaamme mukaan olla linjoilla. Kysyä saa ja jopa pitää, jos jokin tuotetieto ei kerro tarpeeksi. Korjailemme näitäkin selostuksia ihan päivittäin.

Mutta mahtavaa kun tulit käymään, tervetuloa toistekin =)

e-katica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *